Verhoilu ammattitaidolla Mustasaaressa

Verhoiltu nojatuoli

Onko lempituolisi päälliskangas kulunut puhki? Kaipaako auton nuhjuinen sisusta uutta ilmettä? Onko aika uusia veneen säänpieksämä kuomu?

Näissä ja kaikissa muissa verhoiluun liittyvissä ongelmissa kannattaa kääntyä Verhoilupalvelu K. Piispasen puoleen. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus tyylikkäistä ja kestävistä verhoiluratkaisuista, joita olen toteuttanut asiakkailleni niin perinteisin kuin teollisinkin menetelmin.  Huonekalun tai muun kohteen uudelleenverhoilu on paitsi edullinen, myös uuden ostamista ekologisempi valinta. Tutustu töihini ja ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisin parhaiten olla avuksi. Verhoomoni sijaitsee Mustasaaressa, jonne on helppo tulla vaikka Vaasastakin.

Perinteinen verhoilu

Perinteinen verhoilu on vanhoja työtapoja noudattavaa verhoilutyötä, jolla verhoillaan antiikkihuonekaluja sekä 1900-luvun alkupuoliskolta peräisin olevia huonekaluja.  Perinteisessä verhoilussa käytän perinteisiä materiaaleja, kuten pystyjoustimia, meriheinää ja jouhia.

Teollinen verhoilu

Teollinen verhoilu keskittyy uusien kalusteiden sekä julkisten tilojen kalusteiden verhoiluun. Nämä kalusteet on tehty uusin, teollisin menetelmin, ja niiden uudelleenverhoilu on yksinkertaisempaa kuin perinteinen verhoilu.  

Auton penkkien ja sisustan verhoilu

Verhoilen auton penkit ja halutessasi myös sisustan uuteen uskoon. Ajoneuvoverhoilussa huomioin erityisesti käytön ja kuluman kestävät, mutta tyylikkäät ja auton yleisilmeeseen sopivat kankaat.

Venekuomut ja -sisustus

Teen venekuomujen ja veneen sisustan verhoilua mittatilaustyönä. 

Suosittele meitä

Kiinnostuitko verhoilupalveluistani?

Mikäli kiinnostuit verhoilupalveluistani ja haluaisit kysyä lisää, täytä oheiseen lomakkeeseen viestisi sekä yhteystietosi ja lähetä se minulle. Palaan asiaan mahdollisimman pian!


Verhoilupalvelu K Piispanen
Singsbyvägen 366
65710
SINGSBY
kajsa.piispanen@netikka.fi
www.verhoilupiispanen.fi