Möbeltapetserartjänst K. Piispanen – en tapetserarverkstad med komplett service i Korsholm

Möbeltapetserartjänst K. Piispanen är en tapetserarverkstad med komplett service i Korsholm nära Vasa. Av mig får du högkvalitativa möbeltapetserartjänster som genomförs med god smak och stort yrkeskunnande. Ring eller titta in på tapetserarverkstaden!

Tapetserarverkstadens tjänster

Tänk efter, kan du tapetsera om en möbel eller ett annat föremål i stället för att köpa nytt?

Jag utför möbeltapetseringar utifrån kundens önskemål eller om kunden vill, skapar jag själv visioner av stilfulla och fungerande lösningar på möbelbeklädnaderna. Priset för en möbeltapetsering bestäms från fall till fall.

Möbeltapetserartjänster sedan 2004

Jag grundade K. Piispanens möbeltapetserartjänst redan år 2004. Tapetserarverkstaden finns hemma hos mig i Singsby i Korsholm vilket gör det lätt och bekvämt för kunderna att titta in hos mig. Jag fullgjorde min yrkesutbildning till möbeltapetserare vid vuxenutbildningscenter TEAK i Östermark (Teuva), varefter jag grundade tapetserarverkstaden. Du är hjärtligt välkommen som kund hos mig!

Samarbetspartner

Suosittele meitä

I min tapetserarverkstad erbjuder jag följande tjänster:

  • Traditionell möbeltapetsering; möbler
  • Industriell möbeltapetsering
  • Beklädnad av säten och inredningar i bilar
  • Båtkapell och -inredningar

Blev du intresserad av mina möbeltapetserartjänster?

Om du blev intresserad av mina möbeltapetserartjänster och skulle vilja veta mer, fyll i det bifogade formuläret med ditt meddelande och dina kontaktuppgifter och skicka det till mig. Jag återkommer till dig så fort som möjligt!


Verhoilupalvelu K Piispanen
Singsbyvägen 366
65710
SINGSBY
kajsa.piispanen@netikka.fi
www.verhoilupiispanen.fi