Möbeltapetsering med stort yrkeskunnande i Korsholm

Verhoiltu nojatuoli

Har det slitits hål i överdraget på din favoritstol? Borde den solkiga inredningen i bilen fräschas upp? Är det dags att förnya båtens väderslitna kapell?

Vid sådana och alla andra problem kring tapetsering lönar det sig att vända sig till möbeltapetserartjänst K. Piispanen. Jag har över tio års erfarenhet av stilfulla och hållbara tapetserarlösningar som jag har utfört för mina kunder med såväl traditionella som industriella metoder.  Omtapetsering av en möbel eller ett annat objekt är förutom att vara förmånligt även ett mer ekologiskt val än att köpa nytt. Bekanta dig med mina arbeten och kontakta mig så ska vi se hur jag bäst kan vara till hjälp. Min tapetserarverkstad finns i Korsholm, dit man tar sig lätt också från Vasa.

Traditionell möbeltapetsering

Traditionell möbeltapetsering är att tapetsera genom att använda gamla arbetsmetoder, med vilka man beklär antika möbler och möbler från början av 1900-talet.  Vid traditionell möbeltapetsering använder man traditionella material som till exempel stående fjädrar, sjögräs och tagel.

Industriell möbeltapetsering

Industriell möbeltapetsering koncentrerar sig på tapetsering av nya möbler och beklädnad av inventarier i offentliga lokaler. Dessa inventarier har tillverkats med nya, industriella metoder och omtapetsering av dem är enklare än traditionell möbeltapetsering.  

Beklädnad av säten och inredningar i bilar

Jag beklär bilsäten och ger, om du vill, hela inredningen i bilen ett nytt utseende. Vid beklädnad av fordon använder jag oftast tyger som tål användning och slitage men som ändå är stilfulla och passar fordonets allmänna utseende.

Båtkapell och -inredningar

Jag utför beklädnad av båtkapell och båtinredningar som måttbeställda arbeten. 

Suosittele meitä

Blev du intresserad av mina möbeltapetserartjänster?

Om du blev intresserad av mina möbeltapetserartjänster och skulle vilja veta mer, fyll i det bifogade formuläret med ditt meddelande och dina kontaktuppgifter och skicka det till mig. Jag återkommer till dig så fort som möjligt!


Verhoilupalvelu K Piispanen
Singsbyvägen 366
65710
SINGSBY
kajsa.piispanen@netikka.fi
www.verhoilupiispanen.fi